artish_cover

За нас и Артиш

Имали ли сте усещането, че правите твърде много неща и в същото време нищо? Сякаш сте в омагьосан кръг и не успявате да постигнете удовлетворение от себе си и от ежедневието? Ние минахме през всичко това и решихме да се преборим с него. Все още го има, но Артиш е първата крачка, която ще ни отведе на една по-светла пътека. Артиш ни вдъхнови. Всъщност Артиш е богиня на домашното огнище и покровителка на семейството. Или поне така прочетохме. Хареса ни и решихме, че това е нашето име. Освен това сме артистични, но не сме нито художници, нито завършени артисти.

Решихме да пораснем. Да търсим вдъхновение около нас. А вдъхновение има навсякъде – по улиците, в душите ни, в парковете, в домовете ни, в офиса дори, в приятелите и семейството най-вече, в света и това, което ни заобикаля. Една мисъл или един жест може да преобърне целия ни светоглед.

Едно теленце, две козлета и скорпионче за адреналин

Ние сме едно теле, две козлета и едно скорпионче. Ние обичаме да творим. Обичаме да споделяме нещата, които правим. Обичаме да сме щастливи. Обичаме да търсим и да откриваме. Искаме да сме по-големи всеки ден. Искаме да сме по-добри и по-можещи. Казват, че споделеното щастие е двойно щастие. Хайде да го умножим. Не ни съдете прекалено строго, защото тепърва започваме да се учим. Обещаваме обаче да се учим и от вас. От комуникацията с всички, които четат материалите ни.

Мечтата ни е един ден тази комуникация да не е само онлайн. Няма нищо по-хубаво от срещите наяве и от разговорите с хора, които вибрират на същата честота. Приемаме предизвикателството да се развиваме и да не ни е страх от нападки. Сложете по една усмивка и да посетим заедно някоя постановка, да отидем на кино, на изложба, на курс, на семинар, на разходка. Да попътуваме, да се посмеем, да поспортуваме, да похапнем, да прочетем някоя книга, да измайсторим нещо полезно за дома или просто някое красиво детайлче за украса. Да попитаме планетите и да се впуснем в разговор с тях. Да сготвим. Да пийнем. Да обичаме. Да живеем. СЕГА!